Meistä

Aina hyvä maanantai

Jokainen voi tehdä elämästään itsensä kaltaisen. Me Gollalla uskomme, että omannäköinen elämä on aina parempaa kuin muiden jäljitteleminen.

Emme tee eroa työn ja vapaa-ajan välille. Haluamme maanantaiden olevan hyviä päiviä riippumatta siitä, missä olemme ja mitä teemme. Se on luovaa elämää parhaimmillaan.


 

Terveisiä pohjoisesta

Pelkkä maailmassa eläminen ei riitä – on elettävä sen mukana. Yli 20 vuotta sitten Kollan kylässä syntynyt Golla on tästä erinomainen esimerkki. Vanhassa vajassa syntynyt perheyritys on kasvanut kansainväliseksi bisnekseksi, jonka laadukkaat designtuotteet ulottuvat eri puolille maailmaa. Gollan ydin syntyy ja sekoittuu perinteisistä pohjoismaisista arvoista: vapaudesta, tasa-arvosta, toimivuudesta ja luovuudesta.

 

Vaihtoehtojen vapautta

Laukkumme pärjäävät kaikissa seikkailuissa. Ne sopivat monenlaiseen käyttöön ja sekä näyttävät että tuntuvat hyviltä tilanteesta riippumatta. Erilaiset värit, innovatiiviset materiaalit ja kekseliäät yksityiskohdat ovat aina smart casual.

Kaikki vapaat sielut: olemme täällä teitä varten. Ollaan yhdessä business as unusual.

Tekemisen kestävyys

Me Gollassa pyrimme jatkuvasti toteuttamaan meille tärkeitä arvoja, kuten toiminnan läpinäkyvyyttä ja kestävyyttä. Panostamalla tuotteiden laatuun sekä suunnittelun ajattomuuteen, takaamme tuotteillemme pitkän eliniän.

Kiinnitämme erityistä huomiota pakkausmateriaalien valintaan, jotta minimoisimme ympäristön kuormittumista. Ympäristön kunnioittaminen ja kestäväkehitys ovat myös meille tärkeitä arvoja. Teetämme mallikappaleet, aina kun mahdollista, toimistomme luovan työn tilassa. Pyrimme näin välttämään ylimääräisiä kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Arvostamme jokaista tuotteen kehityskaaren osallistunutta ja haluamme taata jokaiselle Golla-tuotteen tekoon osallistuneelle hyvät työolosuhteet. Sen lisäksi, että toimistollamme painotamme hyvää yhteishenkeä sekä luovaa ja kannustavaa työntekoa, vierailemme säännöllisesti sopimustehtaillamme, tuotteen juurilla. Olemme pitäneet huolta sopimustehtaistamme alusta alkaen. Vuonna 2008 toimitimme sopimusvalmistajallemme ilmastointijärjestelmät taataksemme työntekijöille raikkaan ilmankulun.

 

Asiakaslähtöinen näkökulma on läsnä kaikessa tekemisessämme, joten olethan yhteydessä, jos kiinnostuit kuulemaan lisää.

Maanläheistyyttä - kirjaimellisesti

Golla on perin pohjin pohjoismaalainen – ja ylpeä siitä. Kaikki printtimme saavat inspiraationsa siitä, mitä näemme ympärillämme: metsiä, peltoja, pilviä, puroja, kukkia, pöllöjä, mitä eteemme sattuukaan. Emme ota ainutlaatuista luontoamme itsestään selvyytenä. Sen värit, muodot ja kauneus ovat yhtä aikaa yksinkertaisia ja hätkähdyttävän kauniita. Olemme maanläheisiä – kirjaimellisesti.

Leikkisät ja rennot, käsin piirretyt printtimme tuovat persoonallisuutta, iloa ja inspiraatiota päivittäiseen elämään. Kuten Gollan filosofiaan kuuluu, printtimme sopivat elämän kaikille osa-alueille. Meille juju on yksityiskohdissa, kuten koivun silmuissa, puiden juurissa ja sammaleissa.

Tyylimme ei noudata sukupuolistereotypioita. Meille Sinä olet Sinä.