Toimitus ja Palautukset

TOIMITUS


Toimitamme tällä hetkellä tuotteita seuraaviin maihin: Alankomaat, Belgia, Bulgaria,  Espanja,Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Puola, Portugali, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro ja Yhdistynyt Kuningaskunta

Lähetämme teille vahvistussähköpostin, kun tilauksenne on lähetetty.

Pyrimme lähettämään kaikki toimituksemme kolmen (3) arkipäivän sisällä tilauksen vahvistuksesta. Jos tilaamaanne tuotetta ei voi lähettää, otamme teihin yhteyttä ja voitte halutessanne vaihtaa tuotteen ennen tilauksen peruuntumista. Jos tilaamasi tuotteet eivät saavu perille tai toimitus eroaa tilauksestasi, otathan yhteyttä webshop@golla.com. Golla Oy ei ole vastuussa kadonneista paketeista.


TOIMITUSKULUT


Kaikkissa yli 30€ toimituksissa Suomeen ja yli 89€ toimituksissa Suomen ulkopuolelle toimituskulut ovat ilmaiset. Alle 30€ tilauksista Suomen sisällä veloitamme 5€ postimaksun. Suomen ulkopuolisista tilauksista, jotka ovat alle 89€ veloitamme 10€ toimituskulun (UPS tai Posti).

Voitte valita jonkin seuraavista toimitusvaihtoehdoista:


 • POSTI
  Toimitusmaasta riippuen paketti toimitetaan useimmiten tilaajan kotiosoitteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen, josta paketti voidaan noutaa. Pienemmät tuotteet lähetetään kirjeinä.
 • UPS (Toimitukset Suomen ulkopuolelle)
  UPS:n Standard toimitus on aikataulutettu päivätarkka toimitus viiden (5) arkipäivän sisällä koko Euroopan alueelle. Tilaus toimitetaan tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Kun tilauksesi on lähetetty, saatte sähköpostiisi toimituksen seurantanumeron.
 • POSTIN PAKETTIAUTOMAATTI (SMARTPOST)
  Paketti lähetetään valitsemaasi noutopisteeseen. Saatte tekstiviestin kun toimitus saapuu valitsemaasi noutopisteeseen. Tämä palvelu on käytössä vain Suomessa.

Jos tilaatte Postin kautta, pyydämme ystävällisesti teitä hakemaan paketin niin pian kuin mahdollista (jos pakettia ei toimiteta kotiosoitteeseesi). Jos haluat palauttaa tilauksesi samantien, haethan silti toimituksen Postista ja ilmoitat Postin henkilökunnalle, että haluat palauttaa toimituksen omakustanteisesti (palautus Suomessa ilmainen).


PALAUTUKSET


Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuote/tuotteet 14 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa.

Suomessa palautus on ilmainen. Ulkomailla alle 40€ palautuksista tulee maksaa toimituskulut.

Seuraa alla olevia ohjeita tehdessäsi palautusta:

 • Ilmoita meille palautuksesta osoitteeseen webshop@golla.com. Laita sähköpostiviestiin asiakas- sekä tilausnumerosi
 • Pakkaa tuote/tuotteet huolellisesti, käytä alkuperäistä pakkausta jos mahdollista. Liitä mukaan kopio tilauskuitista, joka saapui tilauksenne mukana.
 • Lähetä paketti käyttäen halvinta lähetystapaa osoitteeseen:
  Golla / Webshop
  Niittyrinne 2 A
  02270 Espoo
  FINLAND

Kun palautuksesi saapuu Gollalle, hyvitämme maksunne takaisin tilillenne.

Lisätietoja alla.


PERUUTTAMISOIKEUS


Verkkokaupassa tapahtuva myynti on kuluttajansuojalainsäädännön tarkoittamaa etämyyntiä. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus ilmoittamalla peruuttamisesta yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi postitse, faksilla tai sähköpostilla) Gollalle viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. 

Golla / Webshop 
Niittyrinne 2 A 
02270 Espoo 
FINLAND

Fax: +358 9 622 688 20
Email: webshop@golla.com

Kun asiakas peruuttaa verkkokaupassa tekemänsä tilauksen, ja ellei toisin ole sovittu, Golla palauttaa tästä maksetun suorituksen toimituskuluineen pyrkien käyttämään sitä maksutapaa, jota asiakas on itse käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa. Golla ei kata palautuksesta aiheutuvia lisäkuluja mikäli palautus tulee Suomen ulkopuolelta. Palautettavat tuotteet on pakattava hyvin ja alkuperäiseen pakkaukseen mikäli mahdollista. 

Mikäli verkkokaupasta ostettu tuote on palautettu Gollalle yllä kuvatun mukaisesti, Golla palauttaa asiakkaan maksaman summan asiakkaalle ilman aiheetonta viivästystä, mutta kuitenkin viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun Golla on vastaanottanut tuotteen. 


TAKUU JA PALAUTUSKÄYTÄNTÖ


Golla pyrkii tuottamaan korkealaatuisia sekä käytännöllisiä design tuotteita. Gollan tuotteilla on yhden (1) vuoden takuu materiaalien tai työnlaadun suhteen tuotteen alkuperäiselle omistajalle. Kopio alkuperäisestä kuitista toimii vakuutena vuoden takuuseen.  Jos kuittia tai muuta todistetta tuotteen ostopäivämäärästä ei ole, vuoden takuu lasketaan valmistuspäivästä. 


TAKUUSEEN MENEVÄT VIAT


Takuukäytäntö on voimassa vain tuotteille, jotka ovat ostettu Gollan webshop:ista, Gollan omista liikkeistä tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Käytettyinä ostetuilla tuotteilla ei ole takuuta. Takuu kattaa vain materiaali- tai valmistusviat, kuten mainittu alla: 

 • Rikkoutuneet yksityiskohdat (vetoketjut, soljet ja napit) 
 • Purkautuvat saumat 

Takuuseen ei kuulu viat jotka johtuvat laukun väärinkäytöstä.  Tarkempi kuvaus alla olevassa listassa: 

 • Väärinkäyttö 
 • Kankaan kuluminen normaalikäytössä 
 • Repeämät ja viillot 
 • Tahrat 
 • Liiaallisen auringonpaisteen, kuumuuden, kylmyyden, kosteuden tai lämpötilojenvaihtelun aiheuttamat vahingot 
 • Tuotteen vääränlainen hoito ja kunnossapito, 

Golla ei ota vastuuta kolmannen osapuolen tuotteeista, joita käytetään Gollan laukkujen yhteydessä. Takuu ei kata muiden yritysten tuotteita tai tuotevahinkoja. 


REKLAMAATION TEKEMINEN


Lähetä reklamaatiosi, joka sisältää kuvauksen ja kuvia viasta sekä kuitista osoitteeseen asiakaspalvelu@golla.com

Kerro viestissä myös ostopaikka ja -päivämäärä. Golla tutkii meneekö vika takuuseen ja tarjoaa korvauksen tarvittaessa. Ystävällisesti liitä yhteistietosi reklamaatioon mahdollisten korvausten saamisen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi (postiosoite, puhelinnumero jne.).