Maksut ja Hinnat

HINNAT


Myymme tuotteitamme yksityishenkilöille, jotka ovat yli 18 vuotta täyttäneitä Suomessa ja muualla maailmassa. Kaikki hinnat ovat Euroina ja sisältävät arvonlisäveron, joka tällä hetkellä on 24%. Mahdolliset toimituskustannukset lasketaan erillisinä lisäkuluina. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotteissa, hinnoissa ja toimituskuluissa.


MAKSUTAVAT


Ennen tuotteen toimitusta edellytämme, että tilaus on maksettu ilman viivästyksiä. Tilauksia, joita ei ole maksettu perutaan. Maksutapana toimivat maksukortit sekä PayPal.

Maksukortit

Online-maksut voi tehdä seuraavilla korteilla: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard sekä Debit MasterCard.

Paytrail Oyj (2122839-7) toimii maksujen toteuttajana ja toimijana. Paytrail Oyj näkyy laskussa saajana ja välittää maksun eteenpäin Gollalle. Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan valtuuttama maksuinstituutio Suomessa. Tuotteiden reklamaatioissa olethan yhteydessä: asiakaspalvelu@golla.com.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Finland
Phone: +358 207 181830

PayPal

PayPal mahdollistaa maksujen lähetyksen nopeasti ja suojattuna käyttämällä vain maksukorttia tai pankkitiliä. PayPal on kätevää ja välitöntä. Maksusi on suoraan tallennettu Gollan PayPal-tilile. Sinun ei tarvitse erikseen käytää maksukorttia Gollan sivulla. Voit siirtää rahaa suoraan pankkitililtäsi. Jos valitset käyttää maksukorttia, Golla ei näe korttinumeroasi, se on turvallisesti salattu PayPalin toimesta, minimoidakseen riskit valtuuttamattomaan käyttöön. Maksaaksesi Paypalilla sinulla tulee olla Paypal-tili. Lisätietoja turvallisuudesta ja palvelusta: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/paypal-safety-and-security.